Ilkka Remes debytoi näytelmäkirjailijana 

Kuvassa Mari Turunen ja Matti Hakulinen. Kuva: Harri Hinkka

Tampereen Teatterin syksyn ensi-iltaputken kruunaa  jännityskirjailija Ilkka Remeksen kihelmöivä sieppausdraama Musta sydän, joka saa kantaesityksen perjantaina 13. lokakuuta päänäyttämöllä.
Musta sydän on Remeksen kaikkien aikojen ensimmäinen näytelmä. Tämän harvinaisen näytelmäherkun saamisesta Tampereen Teatteriin kuuluu ansio sieppausdraaman ohjaajalle Tommi Auviselle.

”Teatteri on aina kiinnostanut minua”, Ilkka Remes kertoo. ”Kun Tommi Auvinen kysyi kiinnostuksestani jännitysnäytelmän tekemiseen, oli siis helppo vastata myöntävästi.”

Sieppausdraaman keskiössä on koko elämänsä vääryyttä kokenut Erja Kallio, joka suunnittelee täydellisen rikoksen. Hän sieppaa kansainvälistyvän pörssiyhtiön pääjohtajan tämän Espoon-kodista. Miljoonien lunnasvaatimuksiin suostutaan, mutta Erja ei ota lunnaita vastaan. Kysymys on paljon suuremmasta.

Pääroolissa nähdään Mari Turunen ja muissa rooleissa ovat Tom Lindholm, Matti Hakulinen, Kirsimarja Järvinen, Risto Korhonen, Jukka Leisti, Martti Manninen, Pia Piltz, Mari Posti, Arttu Ratinen ja Elina Rintala.

Musta sydän ensi-ilta Tampereen Teatterissa 13.10.