Sara Hildénin taidemuseon juhlanäyttely

Martti Aiha, The Origin of Illusion (Illuusion alkuperä), 2018. Lasikuitu, kromi ja pellavalanka. Sara Hildénin säätiön kokoelma

Sara Hildénin taidemuseon 40-vuotisjuhlavuoden kesänäyttelyn Out of Office lähtökohtana on arjen ulkopuolella vietetty aika, joka voi liittyä mihin tahansa hetkeen elämässä, ei vain työn ja arjen määrittämälle vyöhykkeelle.

Näyttelyyn on koottu vapaa-ajan ja yksityisyyden eri merkityksiä ilmentäviä teoksia kaikkiaan yli kolmeltakymmeneltä Sara Hildénin säätiön kokoelmataiteilijalta. Esille tulee maalauksia, piirustuksia, installaatioita ja veistoksia – näin katsoja voi mielessään myös vertailla kuvataiteen eri tekniikoiden mahdollisuuksia kommentoida todellisuutta.

Museon molemmat kerrokset kattavaan näyttelyyn on koottu teoksia sekä suomalaisilta että ulkomaisilta taiteilijoilta: Martti Aiha, Jean-Charles Blais, Pierre Buraglio, Anthony Caro, Christo, Enzo Cucchi, Eeva-Riitta Eerola, Carolus Enckell, Berta Fischer, Mark Francis, Emma Helle, Minna Jatkola, Chantal Joffe, Kaarina Kaikkonen, Pekka Kauhanen, Jonna Kina, Tapani Kokko, Leena Luostarinen, Mario Merz, Marika Mäkelä, Jussi Niva, Isabel Quintanilla, Daniel Quintero, Martial Raysse, Nina Roos, Stiina Saaristo, Wilhelm Sasnal, Frank Stella, Kumi Sugai, Marc Swanson, Kain Tapper, Marianna Uutinen, Kari Vehosalo, Erwin Wurm.

Out of Office Sara Hildénin taidemuseossa 1.6.–25.8.